Alexandra

Jag heter Alexandra och är 24 år gammal. Jag bor i Vallentuna utanför Stockholm tillsammans med djuren och sambon Michael. Denna höst har jag börjat på lärarutbildningen med inriktning förskoleklass till årskurs 3. Det är väldigt intressant och känns helt rätt, även om det är en totalomvändning i mitt karriärval eftersom jag alltid tänkt mig att jobba med djur!

Djuren har alltid varit mitt ständiga tidsfördriv och lyckopiller. På gymnasiet gick jag naturbruk med inriktning djurvård och efter det har jag läst ganska mycket djurbeteende på universitetsnivå samt utbildat mig till instruktör på Hundens Hus. Jag har inte någon särskild hundguru som jag avgudar utan väljer att "plocka russinen ur kakan". Jag tror inte på någon universallösning när man jobbar med levande varelser utan man får helt enkelt ta till sig det som känns rätt för en själv och för hundindividen. Denna höst har jag hållt några kurser via Pudelklubbens Stockholmssektion, det var riktigt kul! Just nu finns det inga fler kurser inplanerade för min del då jag har mycket annat som tar upp min tid, men jag hoppas på att kunna hålla kurser i någon form, längre fram.

Förutom att ägna mig åt hundträning, pälsvård och vovvegos sitter jag gärna vid datorn, stickar och virkar, sjunger eller bakar och lagar mat.