Sushi

Stamtavlenamn: S*Rag-Amax Beautiful Zinnia
Ras: Ragdoll
Färg: Blå bicolor
Född: 2011-06-02
Pappa: Cassus Roll The Dice
Mamma: S*Rag-Amax Miss Chanel
Uppfödare: Malin Jansson, S*Rag-Amax
Hälsotester:
Njurar (ultraljud): u.a. (2012-05-28)
Hjärta (ultraljud): u.a. (2012-05-28)
DNA HCM: väntar på provsvar
Blodgrupp: A
FIV/FeLV: neg./neg. (2012-06-08)


Vår lilla Sushi flyttade hit den 2 september och är därmed det nyaste tillskottet i familjen. Hennes personlighet håller fortfarande på att växa fram, men något som stod klart från början var dock att detta definitivt är en typisk ragdoll. Hon vill hela tiden vara med oss, helst oss, en riktig liten gosgumma är hon! Hon är också väääldigt pratig. Jam, jam, jam, oavsett vad hon vill, verkar det som. Sådan matte sådan katt?

Hundarna var superläskiga i början tyckte Sushi de vande sig ganska snabbt vid varandra. Nu är de kompisar och leker gärna, mycket och ganska brutalt. I synnerhet Duva är riktigt hård med Sushi - som inte har några som helst problem att försvara sig. Med Zoë har hon mer jaktlek än närkamp. Pralinen tycker hon också mycket om, hon lägger gärna på en höjd och tittar på honom när han springer lös i lägenheten.

Vi (eller snarare Michael, min sambo) har köpt Sushi med avelsrätt vilket innebär att vi både kommer ställa ut och förhoppningsvis avla på henne (i så fall ska vi givetvis ansöka om stamnamn så att vi kan registrera kattungarna och sälja dem med stamtavlor). Hennes utställningsdebut ägde rum den 19:e november, då hon var ca 5½ månad. Bedömningsresultatet var Ex 1 och BIV-T. Vilket inte säger oss så mycket än så länge, men vi är nöjda hur som helst! :)