fredag 21 januari 2011

Nu får det väl ändå räcka

Ögoninfektion, urinvägsinfektion och kennelhosta - allt detta har Duva haft under hösten/vintern. Nu får det räcka tycker matte, som har det utomordentligt illa på pengafronten just nu (eftersom CSN inte tycker att jag ska ha några pengar att leva på denna termin). Men icke då, självklart tar det aldrig slut med sjukdom! Nu har Duva varit dålig i magen från och till i flera veckor. Hon är pigg och glad i övrigt, men magen mår helt enkelt inte som den ska. Började fundera över om medicinen hon fick för uvi och kennelhosta kan ha spelat in, men magen började inte strula förrän efter att medicinkuren var avslutad. Hon får ett bra foder, som Zoë också äter och mår prima av. Så vad sjutton är problemet? Varför kan hon aldrig vara frisk?

Det här är ett väldigt gnälligt inlägg, jag vet. Men känner mig bara så förtvivlad just nu. Jag känner mig som en dålig matte, men jag fattar inte vad jag gjort för fel? Från och med ikväll blir det i alla fall ris-och fiskdiet, så får vi se om magen ordnar upp sig på det. Annars får det väl bli veterinär ändå. Igen. Suck.


- Posted from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Stackare, vilken otur ni har. :( En sak som jag kommer att tänka på är att hästar ofta får problem med magen när de tvingas vara stilla. Deras matsmältning drivs till stor det av rörelse så när de måste stå stilla kan det bli ganska stora problem. Kanske kan det vara så med hundar också? I såna fall borde det bli bättre nu när hon får börja springa igen!

    SvaraRadera
  2. Usch då :-( Vi kan väl höras i morgon på telefon.
    www.trollglitter.se

    SvaraRadera