fredag 2 september 2011

Ännu ett tillskott till familjen

Idag har vi varit och hämtat lilla Sushi - vår nyaste familjemedlem! Hon är en vacker ragdoll-flicka på 13 veckor. Här är en bild på henne med uppfödare Malin, samt en på Smulan som är Sushis mamma.



På vägen hem fick Sushi sitta i vår nyinförskaffade transportbur.





Hon pep i några minuter men sen verkade hon finna sig i situationen och la sig ner för att vila en stund. När vi svängde in på Max för att köpa lite middag passade jag på att ta ut henne lite - något som hon verkligen uppskattade! Så fort jag plockade upp henne började hon spinna och gosa. Men nyfikenheten tog överhanden och snart smög hon runt i främre delen av bilen för att kolla vart hon hamnat.





"Vad är det här för bok du läser egentligen, matte?"


Väl hemma stängde vi in Duva (Zoë är inte hemma) i vardagsrummet med ett kompostgaller så att Sushi skulle kunna gå runt ostört i resten av lägenheten. Vi började inne på toaletten eftersom kattlådan står där. Och så blev det upptäcktsfärd...




Vid gallret fanns... En hund! Fy sjuttsingen vad läskigt, tyckte Sushi!




Bäst att gömma sig bakom mattes stövlar och hålla lite span.


Inne i köket finns hennes matplats uppe i ett skåp. Det är förstås för att kakmonstret och allätaren Duva inte ska komma åt den. För närvarande står en pall vid bänken så att lillan ska kunna ta sig upp och ner utan problem. Förhoppningsvis lär sig Duva inte det tricket.




"Husse, får jag sitta i ditt knä?"



Än så länge har hon tytt sig väldigt mycket till Michael och det är toppen, eftersom det trots allt är han som äger henne nu, och det är han som längtat mest efter en katt. Förhoppningsvis lär hon sig att tycka om de andra djuren i familjen också, med tiden. Fler uppdateringar kommer givetvis inom kort!

6 kommentarer:

  1. åhh vad avundsjuk jag är nu!!!

    SvaraRadera
  2. Oj vad söt hon är!!! Shit vilken ragg hon reste när hon såg fina Duva! Hoppas de blir vänner snart =)

    SvaraRadera
  3. Åh så söt. Hoppas att hon vänjer sig vid Duva snart och att dom kommer trivas ihop.

    SvaraRadera
  4. Åh vad söt hon är!:) Vi måste få komma o gosa med henne när hon börjat vänja sig lite vid alla nyomställningar:)

    SvaraRadera
  5. Btw! Jag älskar namnet:D Hihi!

    SvaraRadera