torsdag 8 september 2011

Duva ska opereras

Uscha, nu är det veterinärtider igen! För ett par dagar sedan gjorde Duva illa sig på morgonpromenaden (jag märkte inget förrän senare på dagen). Det blödde vid högra benets sporre och vi var osäkra på hur det stod till, så igår åkte vi till veterinären. Tassen och benet röntgades och det visade sig att två leder i sporren är av, samt någon mjukdel. Veterinären förklarade det som om vi skulle ta våran tumme och vrida den bakåt mot armen. Ont! Stackars Duva! Hon verkar som tur är inte så påverkad, springer, skuttar och äter och dricker som vanligt. Hon haltar inte ens. Det märks alltså ingenting om man inte tar i tassen.

Men det här är ju inget som kommer läka bra av sig självt, så därför blir det till att operera bort hela sporren imorgon. Vi lämnar in henne på morgonen och hämtar på eftermiddagen. Det kommer bli en tuff dag för mig tror jag! Det här känns många gånger värre än när hon varit sjuk.

Så står det i alla fall till hemma hos oss, tråkigt, men det är sånt som händer!

4 kommentarer:

  1. Nej vad tråkigt :( Vilken osis ni har! Kram

    SvaraRadera
  2. Oj vad trisst! Stackars Duva hon råkar visst ut för allt möjligt. Tänker på er idag och hoppas att allting går bra! Kram

    SvaraRadera
  3. Hur har det gått idag? Tänker på er.

    SvaraRadera
  4. Hur har det gått???? Puss till Duva!

    SvaraRadera