söndag 17 april 2011

Sjuklingar

Puh! Nu har det börjat lugna ner sig här hemma. De senaste dagarna (och nätterna) har vi ägnat åt att springa ut med nödiga hundar och att torka bort både kiss och diarré. Redan på tisdagskvällen var Duva lite lös i magen, men inte hade jag en aning om att hon under natten skulle utveckla en sprutdiarré som sen höll i sig i flera dagar! I fredags började Zoë också.

Nu har hundarna fått Canikur (Zoë fick sin sista dos imorse) och magarna mår mycket bättre! Och skönast av allt för husse och matte - nu klarar de sig med det vanliga promenadintervallet istället för varje-varannan timme. Så nu blir det till att fasa tillbaka till hundfoder från ris- och morotsgeggan som varit deras "snälla" diet denna vecka. Nu på morgonen fick de några torrfoderkulor var. Jag har också bestämt att de från och med nästa vecka ska få hälften färskfoder. Förmodligen blir det Vom og hundemat - för jag tror att det är det som de har här nere på "vår" djuraffär, och jag har hört att det är bra.

Kan också tillägga att det alltså inte blev någon utställning för Duva igår. Tråkigt, men nu håller vi tummarna för att hon är frisk och glad till utställningarna i maj istället!

- Posted from my iPhone

1 kommentar:

  1. uch vad ni är otursförföljda. :( Vad konstigt att båda blev sjuka, fast med flera dagars mellanrum. Om de ätit nåt konstigt så borde de ju ha blivit sjuka samtidigt. Det här låter mer som smittande maginfluensa, kan hundar få det?

    SvaraRadera